Trekantområdet Company Programme

 

"Trekants mesterskab" og kvalifikation til region Syddanmarks mesterskab i Kolding Storcenter. 

 

Trekants mesterskabet er en konkurrence hvor de deltagende hold bliver vurderet på deres interviews ved og udsmykning af deres stand, samt ”scenepræsentation” af 4 min. varighed. Eleverne stoppes ved overtrædelse af de 4 min. De er ligeledes delt ind i 4 konkurrencespor alt afhængigt af hvilket koncept de deltager med. I højre side findes der en fil over konkurrencestrukturen. 

 

Målene på standen kan ses her. Der vil være mulighed for at låne et bord til standen på dagen.

 

Nordea Sparring er lige ledes en mulighed, her skal der på forhånd svares på en rækkes spørgsmål som sendes til Nordea. Spørgsmålene kan ses her. De bedste får mulighed for sparring med Nordea på selve messen, og efter dialog med de udvalgte teams udpeges vinderne af Nordea legaterne på 2000 kr. og 4000 kr.

 

De bedst placerede i hvert spor kvalificerer sig videre til Regionsmesterskabet og Subregionale iværksætterboost. De skal dog have min. 60% af maksimum point for at gå videre

Antallet af hold der går videre fastlægges medio december

 Lokal iværksætterboost Trekantområdet 

Holdene som kvalificerer sig videre fra ”Trekants mesterskabet” til regionsmesterskabet bliver tilbudt et iværksætterboost inden de deltager til regionsmesterskabet. Her bliver der arbejdet med holdenes scenepræsentation og deres generelle koncept, mhp. at udvikle elevernes kompetencer og hjælpe dem videre i udviklingen af deres forretningskoncept.