Sydvest Company Programme

Sydvestjysk mesterskabet er en konkurrence hvor de deltagende hold bliver vurderet på deres interviews ved og udsmykning af deres stand, samt ”scenepræsentation” af 4 min. varighed. Eleverne stoppes ved overtrædelse af de 4 min. De er ligeledes delt ind i 4 konkurrencespor alt afhængigt af hvilket koncept de deltager med. 

Målene på standen kan ses her. Hvis eleverne ønsker et bord til rådighed skal de selv medbringe dette

Nordea Sparring er lige ledes en mulighed, her skal der på forhånd svares på en rækkes spørgsmål som sendes til Nordea. Spørgsmålene kan ses her. De bedste får mulighed for sparring med Nordea på selve messen, og efter dialog med de udvalgte teams udpeges vinderne af Nordea legaterne på 2000 kr. og 4000 kr.

 

De bedst placerede i hvert spor kvalificerer sig videre til Regionsmesterskabet og Subregionale iværksætterboost. De skal dog have min. 60% af maksimum point for at gå videre

Antallet af hold der går videre meldes ud medio december.

Lokal iværksætterboost Sydvestjylland

Holdene som kvalificerer sig videre fra ”Sydvestjysk mesterskabet” til regionsmesterskabet bliver tilbudt et iværksætterboost inden de deltager til regionsmesterskabet. Her bliver der arbejdet med holdenes deres scenepræsentation og deres generelle koncept, mhp. at udvikle elevernes kompetencer og hjælpe dem videre i udviklingen af deres forretningskoncept.