Fyn Company Programme

Salgsmesse på Det blå Gymnasium Vestfyn

 

En Salgsmesse hvor eleverne i teams præsenterer deres koncepter og bliver vurderet i kriterierne som findes her. Eleverne skal dekorere en stand. Målene på standen kan ses her. Hvis eleverne ønsker et bord til rådighed på standen betales og bestilles det ved Fyn-koordinatoren (mere info herom kommer senere).

Messen fungerer som kvalifikation til den Nationale Entreprenørskabsmesse i Rosengårdscenteret. Pladserne fordeles herefter til de bedst placerede, uafhængigt af hvilken skole holdet kommer fra. De skal dog have min. 60% af maksimum point for at gå videre.

 

 

”Fyns mesterskabet” (kval til Regionsmesterskabet i Syddanmark) på Tietgen Handelsgymnasium.

 

Fyns Mesterskabet er en konkurrence hvor de deltagende hold bliver vurderet på deres rapport, interviews ved og udsmykning af deres stand, samt ”scenepræsentation” af 4 min. varighed. Eleverne stoppes ved overtrædelse af de 4 min. De er ligeledes delt ind i 4 spor alt afhængigt af hvilket koncept de deltager med.

Målene på standen kan ses her. Hvis eleverne ønsker et bord til rådighed på standen betales og bestilles det ved Fyn-koordinatoren.

 

De bedst placerede i hvert spor kvalificerer sig videre til Regionsmesterskabet og Subregionale iværksætterboost. De skal dog have min. 60% af maksimum point for at gå videre.

Antallet af holder går videre meldes ud medio december

Lokal iværksætterboost Fyn 

Holdene som kvalificerer sig videre fra ”Fyns mesterskabet” til regionsmesterskabet bliver tilbudt et iværksætterboost inden de deltager til regionsmesterskabet. Her bliver der arbejdet med holdenes scenepræsentation og deres generelle koncept, mhp. at udvikle elevernes kompetencer og hjælpe dem videre i udviklingen af deres forretningskoncept.